Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

12.10.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzzet Ertunç ve Serdar Çelensu Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

           

12.10.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Politikalardan sorumlu Başkan Yardımcısı Gencay Uğraş da katıldı.

Ziyaretlerinde koordinasyon merkezinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler, “Şehit Aileleri ve Gazilerin Sorunlarını Çözeceğiz” broşürü ve şube müdürlüğünün daha etkili çalışabilmesi konusunda fikir alış verişinde bulundular.

           

Koordinasyon Merkezi Başkanı Malul Gazi İzzet Ertunç, Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan şube müdürlüğünün Hacı Bayram Veli’deki sosyal tesisinin aslında şube yerleşkesi olarak planlandığını, yerleşkenin yer tespitinden inşaatına ve açılışına kadar tüm aşamalarında kendilerinin bulunduğunu belirtti.

              

Gazilerimiz Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ilgisi ve vakti için teşekkür ettiler.