Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezimizden Gazilerimiz Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli Bey’i ziyaret etti.

12.11.2021

12.11.2021 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezimizden Gazilerimiz Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli Bey’i makamında ziyaret etti.

  

Ziyarette koordinasyon merkezimizin çalışmaları hakkında bilgi veren gazilerimiz büyükşehir belediyelerinde şehit alileri ve gaziler müdürlüğü, ilçe belediyelerinde ise şeflik veya masa kurulması konusunda istişarede bulundu. Proje kapsamında diğer il ve ilçe belediyelerinde kurulan birimlerin çalışmaları konusunda da bilgi veren gazilerimiz, Fethiye Belediyesinin şehit aileleri ve gazilerle ilgili çalışmalarını dinlediler. Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli Bey, şeflik veya masa kurulması için gerekli hazırlık ve girişimleri yaparak en kısa sürede birimi hayata geçireceklerini ve şehit aileleri ve gaziler koordinasyon merkezimizi çalışma ve gelişmelerden haberdar edeceklerini söyledi.