Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzmir Buca Belediyesini ziyaret etti.

16.09.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzzet Ertunç, Mehmet Çelik ve Umut Biçer, İzmir Buca Belediyesi Başkanı Erhan Kılıç Bey’i ziyaret etti.

           

09.09.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Gencay Uğraş’ta katıldı.

           

Gazilerimiz Büyükşehir Belediyesinde kurulacak şube müdürlüğü, Başkan Erhan Kılıç Bey’de Buca Belediyesinde kurulacak masa hakkında gelişmeleri paylaştı.

           

Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kurulacak masa için ilçedeki bir malul gazimize kendisi teklif götürerek istihdamını sağladığını bildirdi.

           

Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Şehit Aileleri ve Gazilerin Sorunlarını Çözeceğiz” broşüründeki maddeleri tek tek inceleyerek olumlu görüşlerini bildirdi.

           

Gazilerimiz, Belediye Başkanı Erhan Kılıç Bey’in şehit aileleri ve gazilerle ilgili çalışmaları ve ilgisinden dolayı memnuniyetlerini belirtti.