Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzmir Karabağlar Belediyesini ziyaret etti.

15.09.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzzet Ertunç, Mehmet Çelik ve Umut Biçer İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvi Topu Bey’i ziyaret etti.

08.09.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Gencay Uğraş, İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız katıldı.


Koordinasyon biriminin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren gazilerimiz büyükşehir belediyesinde kurulacak şube müdürlüğü ile koordineli çalışacak, ilçe belediyelerinde kurulması düşünülen şeflik veya masalar hakkında istişarede bulundular. Belediye bünyesinde şehit aileleri ve gazilerle ilgili yapılan çalışmalar ve bunların geliştirilmesi konusunda Belediye Başkanı Muhittin Selvi Topu görüşlerini paylaştı. ​


Koordinasyon Merkezinden gazilerimiz, İzmir’de yaşayan şehit aileleri ve gazilerimiz için yapılan çalışma ve projelerden duydukları memnuniyeti belirttiler.