Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzmir Karşıyaka Belediyesini ziyaret etti.

15.09.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzzet Ertunç, Mehmet Çelik ve Umut Biçer İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay Bey’i ziyaret etti.

           

08.09.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Gencay Uğraş katıldı.

           

Babasının Muharip Gazi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cemil Turgay Bey, Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği başta olmak üzere belediye olarak yakın temasta olduklarını dile getirdi. Koordinasyon merkezimizin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren gazilerimiz ilçe belediyelerinde kurulması düşünülen şeflik veya masalar hakkında istişarede bulundular. ​​

           

Koordinasyon Merkezinden gazilerimiz, İzmir’de şehit aileleri ve gazilerle ilgili bilincin yüksek olmasından ve bu konulardaki çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirttiler.