Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı münasebetiyle düzenlenen resepsiyona davet edildi.

15.09.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzzet Ertunç, Mehmet Çelik ve Umut Biçer İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı münasebetiyle İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği resepsiyona davet edildi.

Gazilerimiz, İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Volkan Sert ve müdürlük personelimizin ilgisiyle geceyi geçirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Bey’e kurulacak Şehit Aileleri ve Gaziler Şube Müdürlüğü konusunda teşekkür etmek ve koordinasyon merkezinin çalışmaları hakkında bilgi vermek için görüşme isteklerini dile getirdiler.

Geceye davetli olan İzmir Muharip Gaziler Derneği ve Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi ile de görüştüler.

Gazilerimiz, milli mücadelenin başladığı ve bittiği yer olarak önemi büyük olan İzmir’in zafer gününde bu gururu paylaşmaktan mutlu olduklarını belirtti.