Gazilerle Buluşma Kahvaltı Programı

22.09.2021

19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası münasebetiyle Şehit Aileleri ve gaziler Koordinasyon Merkezimizin düzenlediği Gazilerle Buluşma kahvaltı programı 22 Eylül Çarşamba günü Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

           

Programa Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezi Başkanı İzzet Ertunç, Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk, EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaplan ve gazilerimiz katıldı.

           

Açılış konuşmasını Sosyal Politikalardan sorumlu Başkan Yardımcımız Yüksel Taşkı’nın yaptığı organizasyonda, Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik ve Başkan İzzet Ertunç konuşmalarında şehit aileleri ve gazilerin güncel sorun ve sıkıntılarına değindiler.

           

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ise konuşmasında şehit aileleri ve gazilerle ilgili projelerimizden, koordinasyon merkezinin çalışması olan broşürden bahsederek şehit ailelerimizin ve gazilerimizin Anayasamızın 10. ve 67. Maddeleri gereğince yaşam şartlarının düzenlenmesi gereğine vurgu yaptı.