Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezimiz İzmir Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

13.09.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezinden Gazilerimiz İzzet Ertunç, Mehmet Çelik ve Umut Biçer İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay Bey’i ziyaret etti.

08.09.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Gencay Uğraş, İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Volkan Sert’te katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay Bey, Koordinasyon Merkezimizin projelerinden biri olan büyükşehir belediyelerinde şube müdürlükleri kurulması konusunda, hali hazırda sosyal hizmetler şube müdürlüğü altında sürdürülen şehit aileleri ve gazilerle ilgili çalışmaların bundan sonra, yılsonuna kadar kurulması tamamlanacak olan Şehit Aileleri ve Gaziler Şube Müdürlüğü tarafından yürütüleceği müjdesini verdi.

Koordinasyon Merkezinden gazilerimiz, şehit aileleri ve gazilerle ilgili çalışmalarda zaten duyarlı ve özverili olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehit aileleri ve gazilere sadece hizmet ulaştırılması noktasında değil, aynı zamanda manen de yanlarında olduklarını hissetmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.