İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gününü şehit aileleri ve gazilere ayırdı.

24.03.2022

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’deki şehit aileleri ve gazi derneklerini ziyaret etti. Dernek üyeleri ilk kez bir belediye başkanının kendilerini ziyaret ettiğini söyleyerek, duydukları memnuniyeti dile getirdi. Güne Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret ederek başlayan Başkan Soyer, daha sonra Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle sohbet etti. Buradan İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne geçen Başkan Soyer’in bir sonraki durağı Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi oldu. Başkan Soyer güne Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle devam etti. Buradaki sohbetin ardından Başkan Soyer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi’ni ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti. 

           

Dernek başkanları ise Başkan Tunç Soyer’in ziyaretleri ile ilgili şunları söyledi: 

           

Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Mehmet Gökmen: “Bizleri şereflendirdiniz, bu kadar yoğun mesai arasında bizleri ziyaret ettiniz. İzmir’in en fazla üyeye sahip derneğiyiz. Bu bir ahde vefadır." dedi.

           

İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Alphan: “Sizlerin yanımızda olduğunuzu yakından hissediyoruz. Kurduğunuz müdürlüğün her zaman eli kolu kulağı bizim üzerimizde." dedi.

           

Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı: “Kurmuş olduğunuz müdürlükten dolayı teşekkür ederiz. Taleplerimiz yerine geliyor." dedi.

           

Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Çelik: "Bizi sizlerin bu ilgi alakası çok mutlu ediyor. Bu tür şeyler yaşamadan anlaşılmaz. Evlatlarımızın yerleri doldurulamaz. Önceden şehitlerimize bu kadar değer verilmemişti. Şu an çok şükür ki gereken ilgi alaka gösteriliyor. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz." dedi. 

           

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Erdem Çerçioğlu: “Ben sizin kadar bizimle ilgilenen başka bir başkan görmedim. Müdürlüğümüzle ilgili ne talepte bulunsak yerine geliyor. Çok teşekkür ediyoruz." dedi.