İzmir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği "İzler Projesi" kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğünün misafiri oldular.

25.11.2021

25 Kasım 2021 tarihinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi; Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı; Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen “İzler Projesi” kapsamında, İzmir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği misafir oldular.

​          

Dernek Başkanı Erdem ÇERÇİOĞLU, dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile beraber, Kültürpark içerinde yer alan “Artifex Ludens – Sanatla Oyun Sunay Akın Sanatın Oyuncakları Koleksiyonundan Bir Seçki”, Mikro art sanatçısı Hasan Kale’nin Ulu Önder Atatürk’ün yaşamını farklı objelerde resmettiği “İzindeyiz Atam” ve “Büyük Zaferin 100. Yılına Doğru İstiklal” sergilerini gezdiler.

​          

Sergilerin gezilmesinden sonra yapılan kokteylde, eserler üzerine keyifli sohbetler yapılırken aynı zamanda da geleceğe yönelik olarak İzmir Büyükşehir Belediyesinin Şehit Yakınları ve Gazilerim adına neler üretebileceği üzerine fikir alışverişinde bulundular.